BejelentésKRISTIANSTADI MAGYAR EGYESÜLET
Dél-Svédország

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.
Beszámolók

2016. DECEMBER 4., BROMÖLLA: MEGÉRKEZETT A MIKULÁS

Közel félszáz kisgyerek találkozott és kapott csomagot a Mikulástól

 

 

 

 

 

 

EGYESÜLETI ÉVFORDULÓ

2016. november 19-én megjelent a Kristianstadi Magyar Egyesület elmúlt 35 évére dióhéjban visszatekintő kis füzetecske. Tartalma a "35 ÉV KRÓNIKÁJA" menűben olvasható.

 

 

 

 

 

Megjelent a Dél-Svédországi HUNGARIKA idei utolsó (2016 / 4-es) száma színes falinaptárral együtt!

 

 

 

 

 

NOVEMBERI ISTENTISZTELET SÖLVESBORGBAN

 

 

 

 

 

 

2016. október 29-én, az olofströmi Szent Antal katolikus templomban Vaslabán Csaba balatonkeresztúri plébános celebrálta az idei év első magyar nyelvű szentmiséjét. A prédikációban a jótéteményekről és (főleg) a háláról beszélt. A szentmise előtt katolikus falinaptárakat is kaptak a résztvevők. Isten fizesse a szentmisét, a prédikációt és a naptárakat! Köszönjük Vaslabán atyának a fáradságot!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2016. október 23-án Bromöllában, a Tiansgårdenben "...AKIK MERTEK..." címmel nagyszerű és megható előadással emlékeztek az 1956-os magyar forradalom 60. évfordulójára a Kőrösi Csoma Sándor Program ösztöndíjasai: Ferencz Orsolya, Kovács Gábor, Sándor István, Stumpf Anna, Szilvási Tünde Judit és Tóth Luca Réka. Köszönet és hála nekik!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az '56-os megemlékezést követően Papp Kálmán tanár írástörténeti előadással és (bélyeg)kiállítással fokozta az érdeklődők kíváncsiságát.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2016. október 15-én, szombaton került sor Sölvesborgban az e havi magyar nyelvű protestáns istentiszteletre Molnár-Veress Pál lelkész vezetésével. A hónapvégi reformáció emlékünnepsége kapcsán úrvacsorára is sor került. Az istentisztelet után baráti beszélgetésre, kávézásra, sütievésre és egy születésnapi köszöntőre is sor került.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!